Vaasankatu 7 B 30, 00500 Helsinki
0503296269Muhviputki@gmail.com

TEEMME PUTKISTOKUVAUKSIA UUDENAIKAISIN LAITTEIN

Viemärikuvaus ja kanavistokuvaus ovat tätä päivää. Tarkempaa tietoa et saa millään muulla tavalla.

Micro CA-300 -tarkastuskamera

Uusi Wi-Fi™ - ja Bluetooth™ -yhteydellä varustettu micro-330-tarkastuskamera mahdollistaa kuvan/videon jakamisen ja live-katselun toiselta näytöltä!

Helppo still-kuvien tallennus vaikeapääsyisten alueiden ongelmakohdista ja niiden tallennus sisäiseen muistiin (235 Mt) tai mukana tulevalle 4 Gt:n SD-kortille. Mukava pistoolikahvamuotoilu, iso näyttö ja lujarakenteinen anodisoitu alumiininen kamerapää neljällä kirkkaalla LED-valolla tekevät saavuttamattomien kohteiden havaitsemisesta ja vianmäärityksestä helppoa. Täydellinen näkymä kuvankäännön, digitaalisen zoomauksen ja muiden lisätoimintojen ansiosta. Vaihdettavan 3,7 V:n litiumioniakun lisäksi micro CA-330:a voidaan käyttää myös toimitetulla verkkovirtalaitteella, joka on ihanteellinen aikaavievissä (viemärien) tarkastustöissä tai silloin, kun litiumioniakku on tyhjä.

NaviTrack Scout -paikannin

NaviTrack Scout -paikannin on suunniteltu suorittamaan vaativimmat etälähettimen (sondi) paikannukset monisuuntaisen paikannustekniikan avulla.

Lue lisää

MicroReel-videotarkastusjärjestelmä

MicroReel on pienikokoinen ja helposti käsiteltävä videotarkastusjärjestelmä pieniläpimittaisten ja tiukkamutkaisten putkien tarkastuksiin.

Lue lisää

PYYDÄ REILU TARJOUS!


KR-Muhviputki Oy, Helsinki, Espoo, Vantaa - Vahvaa suomalaista LVI-osaamista pääkaupunkiseudulla

KR-Muhviputki Oy

Vaasankatu 7 B 30
00500 Helsinki

Ota yhteyttä

Puh. 
050 329 6269
Email.
Muhviputki@gmail.com

 

TOIMIALUE

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Siuntio

Mainostoimisto Ideaomena